En Hızlı Resim Boyutlandırma


Web site sahiplerinin çok kullandığı resim boyutlandırma programlarının bana göre en iyisi ve hızlısı diyebileceğim bir programı sizlere tanıtmak istiyorum.

Bu zamana kadar çeşitli programlar hatta siteler dedim ama bu kadar kullanışlısı ile karşılaşmamıştım.WordPress kullanmaya başladığım 2.yılda bu programı daha doğrusu programcığı bulduğumda zamanımdan tasarrufta sağladım diyebilirim.Siz Webmaster arkadaşlarında bilmeyenlerin olduğunu düşünerek programı anlatmaya geçiyorum

Programın çalışma mantığı boyutlandırılacak resmi pencereye sürükle ve bırak şeklindedir.Saniyeler içinde istediğiniz boyuta çevirerek size kolaylık sağlar.1 resim boyutlandırma yapıldığı gibi birden fazla resmide aynı anda boyutlandırır.

Kullanım
Program tamamen ücretsizdir.Buradan programı indirin ve çalıştırın.Ardından resimdeki gibi ayarını yapın.Resimlerde kabataslak bi açıklama yaptım.

Karıştırdıkça daha iyi anlayacaksınız çok basit ve güzel bir program..

Kategori: Webmaster

Hakkında

1982 istanbul doğumluyum.Aslen Sivas'lıyım..2011'den beri aktif olarak websiteleri ile uğraşıyorum ve wordpress konusunda kendimi sürekli geliştiriyorum.Öğrendiklerimi paylaşmak içinde bu siteyi tasarladım.Wordpress'i iyi derecede bildiğimi sanıyorum.Mükemmel bir işim ve ayda 20 gün boş zamanım var.Ve tabiki FenerBahçe'liyim

Yorum Yazın




Sayıları kutuya girin. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.